Divendres 30: Lullably- Godot

Rui Paixão és un jove artista portuguès que a través del seu clown Godot ha aconseguit un ràpid  reconeixement internacional; el Cirque de Soleil ha trigat molt poc en posar-lo en la seva òrbita. «Lullaby» és una proposta de clown i teatre físic que s’alimenta de la intensa interacció entre l’artista i el públic; un joc improvisat entre pallasso i espectador que busca la rialla, la complicitat i l’emoció.

Dissabte 1: Ruta en bicicleta des de Figueres a Roses

Aquest itinerari connecta dues de les poblacions més importants de la plana altempordanesa: Figueres, la capital, amb Roses, el seu port més important. Passant per pobles que son punt d’interes de l’Alt Empordà.

Vine i gaudex dels paissatges més bunics de l’Alt Empordà , si estas interesat en fer aquesta ruta pots contactar amb aquesta pagina web consultar preus i punt de venda.

www.Rutabicicletafestivalfigueres.com

Diumenge 2: The Chanclettes

ÉS un divertit espectacle fet a ritme de la societat actual; un intens viatge psicodèlic marca de la casa: perfectes playbacks barreja de cançons, films, anuncis i programes de televisió. Cabaret còmic amb alguna pinzellada de mala llet, és a dir, crítica política.

Diumenge 2: Action comedy

L’espectacle és una barreja de teatre còmic, vodevil, repertori musical i circ. El Duo Full House ha actuat als millors i més reconeguts teatres i festivals d’arreu del món i en incomptables gales televisives. Els seus espectacles són una barreja explosiva de show a l’americana i precisió helvètica.